PERLIČKA JE PRVOTRIEDNA

Tvorcovia módy kladú pri svojej práci najväčší dôraz na aktuálne trendy. Značka PERLIČKA  dizajnuje a vyrába zdravotnícke oblečenie a popri módnosti a estetike  je pre nás tým najdôležitejším parametrom vysoká akosť našich produktov.

 perlicka-je-prvotriedna-1

Kvalita je u nás na prvom mieste

Chceme, aby v dnešnom chaotickom svete, kde sa všetko rýchlo mení a istoty rozplývajú, bola PERLIČKA vaším pevným bodom vo vesmíre. Áno, kvalita u nás bola a vždy aj bude na prvom mieste a my urobíme všetko pre to, aby sme vám i naďalej vedeli garantovať rovnakú kvalitu našej práce a termíny dodania, ktoré vás urobia šťastnými.

 

Prečo o tom hovoríme? Zvýšili sme ceny

Aktuálna ekonomická situácia je napätá, trh s energiami je na vzostupe a táto skutočnosť sa dotkla aj nás. Dostali sme sa do situácie, kedy všetky vstupy, idúce smerom k nám narastajú a na túto skutočnosť sme boli nútení reagovať. Aj my sme zvýšili ceny ale veríme, že nám ostanete i naďalej verní a oceníte prvotriednu kvalitu našich výrobkov, ktorú vám vďaka upravenej cene vieme i naďalej garantovať.

 

Sme drahší, no do svojej práce vkladáme ešte viac úsilia

Sme si vedomí kroku, ktorý sme boli nútení urobiť, ale môžete si byť istí, že do našej práce dávame ešte viac energie. Úsilie, aby ste mali tú najvyššiu kvalitu výrobkov a vedeli sme vám stále garantovať termíny dodania, je z našej strany naozaj enormné a vážime si vašu vernosť, solidaritu a porozumenie.