Zdravotnícke odevy – na čo si dať pozor?

Zdravotnícke odevy – na čo si dať pozor? Odevy vhodné pre zdravotnícky personál sa poväčšine šijú z kvalitného materiálu, aby odolávali oderom a náporu, ktorý je naň vytváraný. Ako hlavný materiál a základná zložka takmer každého odevu sa používa bavlna. Zdravotnícke odevy by sme si mali teda vyberať podľa zamerania. Je veľmi dôležité na aké činnosti ho budeme potrebovať a čo budeme robiť. Napríklad zdravotné sestry sú v práci často mobilnejšie a uponáhľané, preto by ich zdravotnícke odevy nemali byť obmedzujúce. Zároveň by tieto zdravotnícke odevy mali vedieť udržiavať telesnú teplotu alebo ju poprípade správne regulovať, aby sa telo neprehrialo alebo práve naopak, prílišne neochladzovalo. Ako najrozumnejšie riešenie pre tieto problémy sa javí kombinácia bavlny a polyestru.

Zdravotnícke odevy šité na Slovensku - Perlička

Vzhľadom na to, že sa práca v zdravotníctve vo veľkej miere odohráva práve v interiéri a zároveň sa zdravotnícke odevy vystavujú aj priamemu kontaktu s mikroorganizmami, vírusmi, baktériami a pod., mali by zdravotnícke odevy byť ako tak odolné. Na mieste je ale otázka, ako dokáže byť oblečenie odolné voči baktériám?! Žiaľ nijako. Zdravotnícke odevy nie sú neprestrieľanou vestou pre mikroorganizmy, baktérie či vírusy. Preto by mali byť odolné najmä proti oderu. Zdravotnícke odevy sa totiž často perú a žehlia aby sa zbavili nežiaducich mikroorganizmov. Takéto vhodné kúsky, ktoré viete často opakovane prať sa nachádzajú aj v našej ponuke. Napríklad zdravotnícke nohavice ZARA, ktoré si viete objednať v rôznych farebných prevedeniach, sú úžasne ľahké, vynikajúco sa nosia a v neposlednom rade sú príjemne na dotyk. V páse a na členkoch sú doplnené gumou, aby nepadali. Vydržia opakované pranie a tak sa nemusíte báť, že sa napríklad tieto nohavice, rýchlo odrú.

zdravotnicke-odevy---na-co-si-dat-pozor-1

Kvalitné zdravotnícke odevy Perlička

Kvalitatívne sa naše zdravotnícke odevy môžu tešiť vlastnostiam, ktoré z nich robia vysoko odolné a žiadúce vybavenie zdravotníckeho personálu. U nás si vyberie a príde na svoje každý, presvedčte sa sami a prezrite si našu ponuku. Tím Perlička sa teší na vaše objednávky.