Zdravotnícke oblečenie v hravých farbách

Zdravotnícke oblečenie v hravých farbách

Zdravotnícke oblečenie v hravých farbách. Pod pojmom zdravotnícke oblečenie si mnoho ľudí stále predstaví zdravotníka/zdravotníčku v klasickom zelenom alebo bielom oblečení. Prípadne doplnkom môže byť reflexná vesta. Takto vám s najväčšou pravdepodobnosťou odpovie väčšina laickej verejnosti. Oblečenie pre zdravotníkov ale už dávno nemusí byť brané tak konvenčne. Tak ako sa mení móda v bežnej spoločnosti, tak sa rovnako obmieňa aj v zdravotníctve. Samozrejme, zdravotnícke oblečenie vzhľadom na povahu svojho využitia nemôže toľko experimentovať s výstrednosťou, strihom alebo farbami. Farby sú ale cestou, kde sa vie povoliť viac priestoru fantázii. Preto už aj bežné oblečenie pre zdravotníkov nie je až tak celkom "bežné".

zdravotnicke-oblecenie-v-hravych-farbach-1

Objavte farebné zdravotnícke oblečenie Perlička

Objavte farebné zdravotnícke oblečenie Perlička. Pri zdravotníckom oblečení máte viacero možností výberu. Dnes nie je problémom nakombinovať napríklad modré zdravotnícke nohavice s ružovou blúzkou, čo je mimochodom, jedná z obľúbených kombinácii. Vhodným príkladom je Zdravotnícka blúzka Diana, ktorá je vyrábaná vo viacerých farebných kombináciách. Ružová, bledomodrá, pistáciová, klasická biela, svetlý tyrkys, žltá a broskyňová farba nám ukazujú, že aj v zdravotníctve sa nemusíte cítiť nudne. Pokiaľ sa vám tento výber farieb máli a obľubujete napríklad bordovú farbu a zároveň milujete šaty, tak sa vám určite bude páčiť variant šiat - zdravotnícke šaty Mia – úplet, ktoré sú nie len elegantné ale taktiež dostupné v 16 farbách. Okrem bordovej si vedia na svoje prísť aj milovníci tmavomodrej farby, fialovej, banánovo žltej a iných, netypických farieb.

Pohodlné zdravotnícke oblečenie môže byť aj farebné

Samozrejme platí staré známe tisíc ľudí, tisíc chutí . Ak Vám nevyhovujú farebné, svetlejšie odtiene farieb, nakombinovať si viete aj z tmavších farebných odtieňov. Takúto ponuku výberu má k dispozícii model Zdravotnícka košeľa - Viky. Vyberať viete z ôsmich tmavých variácii farieb ako sú tmavý tyrkys alebo tmavomodrá farba. Mimo to, že pri zdravotníckych blúzkach viete vyberať z rôznych farebných kombinácii, nezabudlo sa ani na nohavice. Tepláky, nohavice, sukne si viete taktiež nakombinovať podľa potreby a túžby. Áno, aj nohavice už nemusia byť len biele. Aby toho nebolo málo, myslelo sa aj na sukne. V zdravotníckom oblečení vzhľadom na možné alebo skôr na nemožné inovácie preto priestor dostáva kolorizácia.

Farebné zdravotnícke oblečenie - pánske

Napríklad páni si vedia vybrať farbu zdravotníckych nohavíc Gejza, ktoré sú z väčšiny vyrábané zo saténu. Zdravotnícke nohavice Gejza ponúkajú širokú ponuku farieb ako terakota, mäta, svetlý tyrkys, svetlomodrá parížska modrá a ďalších 7 farebných variácii. Okrem toho disponujú taktiež možnosťou predlženia až o 6 centimetrov alebo výberom strihu. V ponuke je strih Regular alebo Slim.

Dámske farebné zdravotnícke oblečenie od Perličky

Pri dámskych zdravotníckych nohaviciach sa nám v Perličke roztrhlo vrece s farbami. Zdravotnícke nohavice SISI – úplet taktiež nie sú výnimkou. Tieto špeciálne komfortné nohavice majú vo svojom repertoári až 15 farebných variácii. Samozrejmosťou je dámskym publikom veľmi obľúbená ružová farba. Okrem toho si viete vybrať aj banánovo žltú alebo pistáciovú, tmavomodrú či krásnu červenú farbu a iné. Škála veľkosti sa pohybuje od XS po XXL a tieto nohavice, takisto ako aj pánske, si viete predlžiť alebo skrátiť o 6 centimetrov. Taktiež disponujú dvomi strihmi a to Regular a Slim.

Farebné zdravotnícke sukne

U nás v Perličke neostali nepovšimnuté ani zdravotnícke sukne. V kategórii zdravotníckeho oblečenia sú sukne v letnom počasí a nielen vtedy veľmi obľúbené. Zdravotnícka sukňa Dora ponúka na výber 9 farebných variácii. Viete ju teda nakombinovať ku každému farebnému variantu blúzky, ktorý je v ponuke. Veľkej obľube sa teší jemná Lotosová, purpurová alebo mätová farba.