Podporujeme študentov

Podporujeme zdravotnícke odvetvia aj študentskou zľavou!

 

Dva roky boja s pandémiou zanechali stopy na všetkých. Najviac však na zdravotníkoch, ktorí museli čeliť náporom pacientov, rizikám infekčného prostredia a často pracovali nadčasy. Počas posledných dvoch rokov sme v plnej miere mali možnosť vidieť náročnosť tohto obdivuhodného povolania a poslania. Nemôžeme zabudnúť na to, že sa dva roky starali o zdravie celej krajiny. Naša firma Perlička oblieka zdravotníkov už niekoľko rokov. Staráme sa o ich pohodlie, meníme a vyvíjame naše strihy a nové modely spolu s ich požiadavkami. Sme hrdým partnerom zdravotníkov.

 podporujeme-studentov-1

A preto sme tentokrát mysleli aj na mladú generáciu, ktorá sa rozhodla pre toto povolanie, alebo nad ním uvažuje. Podporujeme zdravotnícke povolania a podporujeme ich študentov. A to konkrétne 15% zľavou na všetko oblečenie a obuv v našom e-shope www.perlicka.sk

 

Pre uplatnenie zľavy sa stačí zaregistrovať na tomto linku https://perlicka.sk/pages/studentska-zlava a po úspešnej registrácii už budete môcť nakupovať stále o 15% výhodnejšie. Táto zľava bude uplatniteľná na všetok nezľavnený tovar. Na už zľavnené produkty sa nevzťahuje.

 podporujeme-studentov-2

Vzhľadom k tomu, že naše oblečenie s obľubou využívajú aj iné povolania sme sa túto špeciálnu študentskú zľavu rozhodli rozšíriť na všetkých stredoškolských aj vysokoškolských študentov, ktorí sa u nás zaregistrujú.

 

Buďte štýloví v každom povolaní!