Farba roka 2023 pre zdravotnícke oblečenie - Viva magenta

Farba roka 2023 - Viva magenta. U nás v Perličke je o farbe roka 2023 už rozhodnuté a je ňou stále viac populárna Viva magenta, teda inak povedané cyklámenová, alebo niečo medzi ružovou a fialovou. Táto farba v sebe spája eleganciu, štýl a nadčasový dizajn. Všetky obľúbené kúsky v našej ponuke si tak môžete zaobstarať vo farbe Viva magenta a zaistiť si tak skvelý štýl vášho zdravotníckeho oblečenia po celý rok 2023. Nebojte sa ale, nezabudli sme ani na klasiku, v našej ponuke stále nájdete kvantum štandardných farebných prevedení zdravotníckeho oblečenia ako je biela, modrá, ružová a mnohé iné zdravotníkmi obľúbené farby.

farba-roka-2023-pre-zdravotnicke-oblecenie-viva-magenta-1

Viva magenta skvele oživí váš šatník

Farba Viva magenta je skvelou voľbou ak sledujete módne trendy a snažíte sa držať krok s dobou. Na druhej strane ak si na módnu stránku vášho zdravotníckeho oblečenia až tak nepotrpíte a ste skôr za štandardnú klasiku v bielej farbe, môže byť veselé a farebné zdravotnícke oblečenie pre vás pozitívnou zmenou, ktorú ste dlho potrebovali. Kým to nevyskúšate, nebudete vedieť. Jednoducho povedané, budete žiariť a ľudia si vás budú viac všímať, zároveň budete pôsobiť uvoľnenejšie čo vám pomôže pri komunikácii s pacientmi. Nejde teda len o estetickú stránku, rozhodne ide aj o neverbálnu komunikáciu, v ktorej vám veselé farebné oblečenie pomôže ľahšie prelomiť ľady s nervóznym pacientom.

Veselé zdravotnícke oblečenie Perlička

Perlička ponúka veselé zdravotnícke oblečenie už od svojho vzniku. Zastávame názor, že zdravotnícke oblečenie nemusí byť nudné, ba naopak, môže byť hravé a veselé. Z toho potom čerpá aj samotný zdravotník či zdravotníčka ale aj pacient či pacientka. Či už ide o syndróm bieleho plášťa, keď pacient už podvedome prichádza so strachom, keď zbadá biely plášť alebo biele zdravotnícke oblečenie alebo iné dôvody. Predstavte si to zo svojho pohľadu - ak sa bojíte ísť napríklad k zubárovi. Čo na vás zapôsobí lepšie, ak má zubár oblečený prísnu bielu rovnošatu, alebo ak má oblečené veselé farebné kombinácie od Perličky napr. vo vyhotovení Viva magenta? Veselé farby si automaticky podvedome spájame s veselými emóciami. Samozrejme je druhá vec aký dobrý je váš zubár, resp. zdravotník. Raz ak má lekár nesprávny či priam arogantný prístup k pacientovi, farba jeho oblečenia to nenapraví.

Buďte v roku 2023 odvážny a nebojte sa zmeny s Perličkou

Už dávnejšie ste iste videli, že trend farebného zdravotníckeho oblečenia sa násobí. Možno ste kolegyniam či kolegom chválili ich blúzky, košele, šaty či nohavice, avšak vy ste sa neodvážili vyjsť zo zabehnutých koľají bieleho štýlu. Buďte v roku 2023 odvážny a vyskúšajte zmenu s farbou Viva magenta. Pozrite si našu ponuku s touto farbou a určite jej neodoláte. Perlička vám s tým ochotne pomôže a poradí. V našej širokej ponuke zdravotníckeho oblečenia vyrábaného na Slovensku z prvotriednych materiálov si nájdete všetko to, čo pre vašu prácu potrebujete. Či už chcete len košeľu alebo aj nohavice či zdravotnícku obuv, všetko to máme na sklade. Stačí si len vybrať. Všetky naše produkty spĺňajú prísne kvalitatívne štandardy a ponúkame ich v čo najlepších možných cenách, samozrejme s ohľadom na maximálnu kvalitu. Ak potrebujete s čímkoľvek poradiť alebo máte otázky, môžete nás kedykoľvek kontaktovať cez Live chat v pravej spodnej časti nášho e-shopu. Veľmi radi vám pomôžeme.