6 dobrých dôvodov pre zdravotnícke oblečenie priamo od výrobcu

Kvalita  ako vyšitá zo zahraničného seriálu. A pritom ušitá na Slovensku. V rodinnej firme, ktorá neustále tvorí nové modely, aby sa zdravotníci, lekári, sestri, ošetrovatelia a ošetrovateľky, ale aj učitelia, kuchári, kozmetičky, či iné profesie, vyžadujúce špeciálne pracovné oblečenie cítili ako v televíznych seriáloch. Aby sa po celý deň cítili pohodlne a moderne v oblečení, ktoré s nimi “ťahá” službu. Šijeme pre ľudí, na ktorých sú kladené vysoké nároky. A my kladieme Vysoké nároky na oblečenie pre nich. Preto ho nedovážame zo zahraničia, ale vzniká nám priamo pod rukami. Každý jeden kus je ručne šitý originál.

Sme Perlička. Už sme skrátka mali dosť sterilných farieb, hrubých, krčivých a nevyžehliteľných materiálov a niekoľkých nemoderných, neustále sa opakujúcich strihov. Keďže sme výrobca, sami vytvárame módne kolekcie s novými strihmi, materiálmi a farbami, aby sme dokázali uspokojiť aj tých najnáročnejších z vás.

6-dobrych-dovodov-pre-zdravotnicke-oblecenie-priamo-od-vyrobcu-1

Aké sú výhody oblečenia priamo od výrobcu?

  1. Sadne vám to dokonale

Hoci sa riadime konfekčnými veľkostnými tabuľkami, to, že sme priamo výrobcami zdravotníckeho oblečenia znamená, že vieme každý strih upraviť. Potrebujete dlhší rukáv? Kratšie nohavice? Predĺžiť šaty o 5 cm? Rozšíriť ich v hrudníku o 10 cm? Alebo urobiť akúkoľvek nekonfekčnú úpravu? Hovoríme o tzv. mierenkách, oblečení šitom alebo upravovanom na mieru. Stačí nám napísať do poznámky k objednávke, alebo do mailu a my to po dohode so zákazníkom zrealizujeme.

  1. Ak to máme našité skladom, máte to do 24 hodín

Výroba je neustály proces. Ak máme chvíľu voľna medzi jednotlivými väčšími zákazkami, šijeme niektoré modely na sklad. Obvykle v najžiadanejších a pomerne neutrálnych farbách. A vždy o tom informujeme zákazníkov v našom e-shope. V sekcii SKLADOM, nájdete modely vo farbách a konkrétnych veľkostiach, ktoré sme ušili vo väčšom množstve a vieme ich okamžite odoslať. Modely, ktoré nie sú dopredu ušité, ako aj špeciálne objednávky v konkrétnych farbách a veľkostiach dávame postupne do výroby a tak je bežná doba ušitia a dodania do 3-4 týždňov. 

  1. Ušijeme vám kusovky, ale aj veľké objednávky pre celé oddelenia

Výhodou objednávania zdravotníckeho oblečenia od výrobcu je aj to, že ho dokážeme ušiť a doručiť naraz pre celé oddelenie, alebo vyrobiť kusovky pre malú ambulanciu a jednotlivcov, ktorí si urobia objednávku sami pre seba v našom e-shope.   

6-dobrych-dovodov-pre-zdravotnicke-oblecenie-priamo-od-vyrobcu-2

  1. Ak vám to nesadne, rýchlo vymeníme, alebo upravíme na mieru

Platí, že čo je ušité, to už ide rýchlo. Ak máme oblečenie našité skladom, vieme Vám kus za kus vymeniť veľmi rýchlo. Ak je potrebné na vašom oblečení niečo prešiť, lebo ste si zle pozreli veľkostnú tabuľku a niekde je potrebné uvoľniť steh, či ubrať pár centimetrov, taktiež nám oblečenie stačí poslať naspäť do výroby aj s pribalenou brožúrou a my to opravíme.

  1. Je to lacnejšie

Šijeme z kvalitných, odolných a stálofarebných materiálov a máme férové ceny, do ktorých už nevstupujú žiadni ďalši distribútori, či predajcovia. Ceny nášho oblečenia sa tak zbytočne nenavyšujú. Navyše pri objednávke nad 70 Eur vám ju doručíme zadarmo.

  1. My rozhodujeme o materiáloch a farbách

Nemusíte sa prispôsobovať obmedzeným ponukám distribútorov. Každý rok neustále vytvárame nové modely priamo u nás. Osobne vyberáme materiály, ktoré nás oslovia svojou kvalitou alebo farebným spektrom. A tak máte istotu, že vaše oblečenie značky Perlička bude iné ako všetky ostatné. Každý rok nová ponuka, nové strihy a naši zákazníci v nich neprehliadnuteľní.

6-dobrych-dovodov-pre-zdravotnicke-oblecenie-priamo-od-vyrobcu-3