Dámska zdravotnícka obuv - ako si vybrať?

Dámska zdravotnícka obuv - ako si vybrať? Výber kvalitnej dámskej zdravotníckej obuvi je veľmi dôležitý. Nesprávna obuv by vám mohla sťažovať už tak náročnú prácu. A tak pri jej kúpe buďte pozorný a venujte jej dostatočný čas. Pri ich kúpe nezabúdajte aj na štyri dôležité aspekty. Neviete aké to sú? Tak čítajte ďalej. Veríme, že vám tento článok pomôže a uľahčí vám výber tej správnej zdravotníckej obuvi.

Zdravotnícka obuv dámska

damska-zdravotnicka-obuv-ako-si-vybrat-1

Pri dámskej zdravotníckej obuvi je veľmi dôležitý komfort. Keď stojíte na celý deň na nohách a musíte veľa chodiť po nemocnici, musíte dbať na svoje pohodlie. Komfortná obuv vám zminimalizuje nielen bolesť nielen nôh ale aj chrbta. Pri výbere sa preto vyhnite podpätkom vyšším ako 4 cm.

Široká špička dámskej zdravotníckej obuvi je to čo potrebujete

Vaše prsty na nohách sa postupom času rozšíria. A preto aj topánka, ktorú ste si pred kúpou vyskúšali, môže pri dlhých zmenách spôsobovať bolesť. Aby ste sa takémuto problému vyhli zainvestujte do topánok so širokou špičkou. Taktiež sa uistite, že si objednávate veľkosť, ktorá je priestranná, tak aby sa vaše nohy do nej pohodlne zmestili. Taktiež môžete vyskúšať aj obuv, ktoré majú otvorenú špičku.

Striedajte zdravotnícku obuv

Koža patrí vo všeobecnosti k priedušnejším materiálom, ale to neznamená, že dokáže zápach zachytiť nadlho. Navyše dlhšie nosenie toho istého páru obuvi môže spôsobiť atletickú nohu, bradavice či problémy súvisiace so zápachom. Mimo toho má takéto obuv tendenciu rýchleho opotrebovania a pri používaní nevysychá. Ak teda chcete využiť svoju obuv čo najlepšie striedajte ju. Navyše jej striedanie poskytne čas na prirodzené vyschnutie.

Nešmýkajúca dámska obuv je najlepšia voľba

Nemocničné podlahy môžu byť veľmi šmykľavé, čo je nebezpečné ako aj pre sestry tak aj pre pacientov. Preto je dôležitá investícia do topánok s gumenou podrážkou s dobrými nášľapmi. Ak ale topánky bez gumenej podrážky nemáte, nevadí dobre vám poslúžia aj protišmykové podrážky. Zdroje: pulseuniform.com nordways.fr/en